Visar priser exklusive moms - ändra


Kurser:

Förstora bildFörstora bild

Kurser inom akupunktur - Vi slussar dig vidare till kursanordnare som vi rekomenderar

0.00 krFinns i lager!

Nålbolaget har samarbete med flera duktiga utbildare. Vi vill att våra kunder ska kunna lita på att våra produkter håller en hög kvalitet och att de används av väletablerade akupunktörer, både i utbildning och i deras yrkesutövning. Känner du dig nyfiken på öronakupunktur? Vill du veta mer om NADA? Kolla in de kurser som erbjuds nedan.


KAJSA LANDGREN AKU.TUR
Kajsa Landgren, doktor i medicinsk vetenskap, leg.sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri, akupunktör. Utbildar i öronakupunktur, forskar på akupunktur vid spädbarnskolik och på öronakupunktur i psykiatrisk vård, och har skrivit boken Öronakupunktur. Kajsa är universitetsadjunkt vid Lunds universitet.

Kajsas kurser hittar du här: http://kajsalandgren.com/Hem/kursinformation.html


ROVERKET
Maya Swanberg driver RoVerket och har utbildat i NADA och Öronakupunktur i 15 år.
Maya är beteendevetare och har lång erfarenhet av praktiskt NADA-arbete som komplement till samtalsbehandling.
Maya har flera utbildningar i Öronakupunktur och i NADA, Maya har genom åren deltagit i ett flertal Europeiska NADA-konferenser.

Mayas kurser hittar du här: https://roverket.com/utbildning-2/


NEJING AKADEMIN
Neijing Akademin – äldsta lärosätet för akupunktur i Skandinavien, grundades redan på 1970-talet av Miguel Rodriguez Wadman. Den 3-åriga akupunkturutbildningen finner ni i Falköping.

Neijing Akademin har sedan den startade ett extra fokus på de emotionella och psykologiska faktorerna som står väl beskrivet i den kinesiska medicinen och psykologin. Sedan 2010 drivs akademin vidare i samma anda av Jan Winbo som huvudlärare tillsammans med Stina Norbye, lärare och samordnare. Neijing Akademin tillhandahåller fler utbildningar både vidareutbildning eller alternativt komplettera med andra viktiga kunskapsområden.

Idag erbjuds basmedicinutbildning motsv. 60 hp, studieresa till Kina och mindfulnessutbildning som är unik i sitt slag och främjar terapeutens roll i mötet med klienten och sina medmänniskor. Vi lägger också stort fokus vid stresshantering och ni kommer att erbjudas olika kurser som främjar terapeutens egna utveckling och hälsa. Se mer om Neijing Akademin här: http://www.neijingakademin.se/utbildning/akupunktor/

Neijingakademins utbildningar/kurser hittar du här: http://www.neijingakademin.se/utbildning/


TEAM HELLBERG
Anordnar kurser i Stockholm och på Öland inom Naturmedicin och Zonterapi. De vänder sig till elever i hela Sverige.

Lena och Henrik har en bred erfarenhet av alternativmedicin, tillsammans 60 år i branschen.

Henrik Hellberg började med zonterapi 1978 och som lärare i reflexologi i mitten av 80-talet. 1992 presenterade han den 3-dimensionella zonterapin med dess omvända handgreppsteknik som idag är etablerad även internationellt. 3D som den kallas har mest lärts ut inom utbildningarna men en bok för allmänheten är på gång. Under dessa år har vi även arbetat som lärare på Axelsons Gymnastiska Institut i 25 respektive 10 år. Henrik har undervisat parallellt i Norge under 20 år.

Förutom 3D arbetar Henrik med klassisk homeopati sen 1988.

Lena Hellberg utbildade sig till zonterapeut 1987 och har en lång yrkeserfarenhet av reflexologi med dess alla möjligheter. Sen ett antal år arbetar också Lena som lärare i reflexologi.

Föedrutom 3D arbetar Lena med strykningsterapier som är en mycket kraftfull terapi som lyfter upp människor på det mentala, känslomässiga och kroppsliga planet så att de orkar ta tag i sin vardag med den verklighet det innebär.

En presentation av deras kurser hittar du här:
http://www.teamhellbergzonterapi.com/BIOPATISKA KINESIOLOGISKOLAN
Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden drivs av Monika Lindblom och är baserad i Laholm, men anordnar kursen även på andra orter.

Friskvårdskinesiologi
En kurs där du lär dig testa hur belastad en person är av gifter och slaggprodukter, vilka organ som är påverkade, om det finns näringsobalanser, samt om det förekommer överkänslighet mot något födoämne eller kosttillskott. Du lär dig att testa vilka närings- och utrensningspreparat som passar bäst, samt behandling av öronpunkter. Du lär dig också vilka faktorer som bidrar till sjukdom respektive hälsa.

Biopatisk kinesiologi
En längre utbildning där du lär dig hitta obalanser kopplade till näringsbrister, virus, bakterier, parasiter, svamp, mögel, tungmetaller, kemikalier, födoämnen, strålning, allergier känslor m.m, samt var i kroppen respektive obalans finns. Du lär dig att testa vilken typ av terapi som passar varje obalans bäst, t ex örter, vitaminer, mineraler, probiotika, homeopati, blomsterdroppar, enzymer, behandling av öronpunkter m.m.

Biopatiska Kinesiologiskolan i Norden drivs av Monika Lindblom, som har arbetat som biopat sedan 1998 och med kinesiologi sen 1998. Hon är även Bowenterapeut sen 1993 och driver Akademien för Bowenterapi i Norden, där hon sedan 2001 undervisar i bowenterapi.

Mer information hittar du här:
Kinesiologi: www.biopatiskkinesiologi.se
Bowenterapi: www.bowenterapi.comEAREVOLUTION
erbjuder kurser i öronakupressur. Huvudlärare Anna Dahlman har arbetat med öronakupressur och öronakupunktur sedan början av 2000-talet och har lett utbildningar med öronakupressur sedan 2010. Earevolutions kurser vänder sig till massörer kroppsterapeuter som önskar fler verktyg, fortbildning och fördjupning men det räcker gott att 'bara' vara intresserad. -Eftersom öronakupressur är en så enkel och ofarlig metod kan vem som helst lära sig den och ha stor nytta av den, säger Anna.

earevolutionNADA är en kurs som varvar teori och praktik i NADA metoden. Kursen är öppen även för nybörjare

Fortsättningskursen earevolutionFUNK är en kurs i funktionspunkter, behovspunkter och rörelseapparaten. Här tar vi det ett steg längre, kursen innehåller bla punkter för smärta, affekterade kroppsdelar, hormonella obalanser såsom sköldkörtelproblem och behandlingsförslag.

Earevolution är baserade i Göteborg men håller kurser även på annan ort om så önskas.

Mer info om oss och våra kurser på hemsidan earevolution.se

Gå tillbaka

E-postadress:


Lösenord:


- ny kund - lösenord?Nyheter från Nålbolaget:

2019-06-03 - Problem med mailen - Nu är det löst 20190604

Läs mer

2019-04-26 - Problem med hemsidan

Läs mer

2019-01-10 - Ny webbutik

Läs mer